Telefon
WhatsApp
Online Petshop Açmak ve Petshop Ürünleri Satmak
Online Petshop Açmak ve Petshop Ürünleri Satmak

Online petshop açmak / online pet shop açmak ve petshop ürünleri satmak, sanal pet shop nasıl açılır, pet shop açma maliyeti / pet shop açma fiyatı yani pet shop açmak ne kadara mal olur, petshop açmak için gerekli belgeler / evraklar, pet shop dükkanı açarken dikkat etmeniz gerekenler ve daha fazlası bu yazımızda.

Online Petshop Açmak / Online Pet Shop Açmak

İnternet üzerinden online petshop ürün satmak, fiziki mağaza açmaktan daha kolay ve daha masrafsız olduğu için yönelimler yeni bir mağaza veya dükkan açmaktansa online mağaza açmak ve internetten satış yapmak yönünde oluyor. Bu yazımızda da online yapabileceğiniz işlerden Online petshop açmak / online pet shop açmak için bilmeniz gerekenlere değinmeye çalışıyor olacağız.

Günümüzde hayvan dostlarımız için yapacağımız alışverişler e-ticaret ile birlikte epeyce kolaylaştı. Sanal Petshop / Online Petshoplar, marketler gibi el altında olmadığı için evcil hayvan ürünleri bulmak/almak insanların epey bir vaktini alıyor. Bu noktada “internet üzerinden ne satabilirim?” diye düşünen pek çok kişi için online petshop açmak başarı sağlanabilecek bir alan olarak görülüyor.

Birçok markanın da son zamanlarda satışlarını internete taşıdığını görüyoruz. Peki siz başarılı bir Online petshop açmak / online pet shop açmak için nelere dikkat etmelisiniz? Pet ürünleri satmak için izlemeniz gereken yolda hangi püf noktaları önemli?

Web sayfanızın kalitesi önemli rol oynuyor

Müşterilerinizin ilgisini çekmek için ilk başta web sitenizin görünümünün kaliteli olması gerekir. Düzenli vitrinler ve gezinmesi kolay sayfalarla birlikte iyi hazırlanmış web sitesi müşteriler için güven unsurudur. IdeaSoft, tema yapımı konusunda size özgün çözümler sunar ve kendi kişisel bir tasarım yaparak sisteme entegre edebilmenize olanak tanır.

Evcil hayvan ürünlerinizi kategorilere ayırmak ve ayrıca köpek maması, kedi kumu, köpek tasmaları, köpek kulübesi, kedi oyuncakları gibi alt kategorilere ayırmak da sayfa düzeni için size artı sağlayacaktır. Kullanıcılara online alışveriş yapabilmeleri için kolay bir erişim sunmak, istediklerine hızlı erişmelerini sağlamak oldukça önemli.

Ürünlerinizi net ve anlaşılır şekilde tanıtın

Müşterilerinizin kategorilerinizden ulaştığı pet shop malzemeleri tanıtımını iyi yapıyor olmanız gerekir. Pet market ürünlerinizin görseli net ve anlaşılır olmalı. Ürünlerin mutlaka birkaç açıdan çekilmiş görselleri olmalı ve yakınlaştırma özelliği bulunmalıdır. Bu özellikler sayesinde ürünün netliği, oluşabilecek ürün iadeleri için de oldukça önemli yere sahip oluyor.

Ürün açıklamalarını eksiksiz belirtmeniz müşterilerden olumlu dönüş almanızı sağlayacaktır. Örneğin, kedi maması için içindekileri yazmanız veya internetten kafes satıyorsanız boyutlarını yazmanız müşterileriniz için önem taşıyor.

Kargo bilgileri ve ödeme seçenekleri kesinlikle belirtilmiş olmalı. Ödeme seçenekleri ile ilgili detaylı bilgi için "Sitenizde bulunması gereken e-ticaret ödeme sistemleri" yazımızı okuyabilirsiniz.

“Online

SEO ve Dijital Reklamlara zaman ayırın

SEO çalışmaları rekabet gücünüzü arttıracağı gibi e-ticaret sitenizi tanıtmakta da yardımcı olacaktır. Google gibi arama motorları artık anahtar kelime eşleştirmesi yapmadığından anahtar kelimeler yerine, eklediğimiz öğeye uygun ürünü, kategoriyi ya da markayı tanımlayan içerikleri tercih ediyor. Daha detaylı bilgi için örnek SEO çalışmalarını buradan inceleyebilirsiniz.

Google Adwords veya benzeri reklam ağlarını kullanıyorsanız, IdeaSoft’un size sunduğu arama motorları servislerine yüklediğiniz kodlarla sitenizdeki hareketleri takip edebilirsiniz. E-ticaret siteleri için dönüşüm takibi ve remarketing kurulumu en önemli işlemlerdendir.

Bu sayede satışlarınızın artışını kolayca gözlemleyebilirsiniz. Örneğin, kedi maması incelemiş fakat almamış müşterinize remarketing ile ürününüzü daha sonra farklı yerlerde Google reklamları sayesinde tekrar ulaşabileceksiniz. Böylelikle müşterilerinizi ürünlerinizi almaya teşvik etmiş olacaksınız.

ÜCRETSİZ BİLGİ FORMU